Kantoor schoonmaak: een vast schoonmaakbedrijf

Ben jij iemand die al bij veel verschillende kantoren heeft gewerkt? Dan zie je waarschijnlijk ook wel dat veel kantoren niet schoon zijn. Ondernemers en werknemers zijn vaak vooral druk met het uitvoeren van de kernactiviteiten van een bedrijf. Dit is natuurlijk logisch en hierdoor wordt de kantoor schoonmaak vaak vergeten. De meeste ondernemers maken het kantoor 1 keer in de maand schoon, maar dit is natuurlijk niet voldoende. Je spendeert meer dan 50 uur per week in het kantoor en dit betekent ook dat het snel vies kan worden. Daarnaast is de kans groot dat je dit snel doet en dat er veel kleine hoekjes vergeten worden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de schoonmaakdiensten uit te besteden aan een vast schoonmaakbedrijf.

Een schoonmaakbedrijf kan de kantoor schoonmaak prima voor jouw kantoor doen. Hier zitten meerdere voordelen aan verbonden en dat is erg handig. Als ondernemer heb je namelijk weinig tijd en is het altijd handig om bepaalde diensten uit te besteden. Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om een schoon kantoor te hebben en dit begrijpen wij goed. Wil jij weten wat de voordelen zijn van een schoon kantoor? En hoe je een schoonmaakbedrijf kunt inschakelen? In dit artikel vertellen we er echt alles over!

Betere productiviteit

Werknemers vinden het van belang om op een fijne werkplek te werken. Dit betekent dat het gezellig moet zijn, maar ook dat ze zich goed kunnen concentreren. Veel werknemers ergeren zich aan viezigheid en hierdoor kan de productiviteit zakken. Daarnaast kan het ziekteverzuim flink omhoog gaan door een vieze werkplek. Het is namelijk makkelijk om een virus of bacterie op te lopen, dit zorgt voor het hoge verzuim. Met een goede kantoor schoonmaak door een professioneel schoonmaakbedrijf, heb je hier helemaal geen last van. De productiviteit gaat hierdoor juist omhoog en dat kan gezien worden als een groot voordeel.

Ervaring

Schoonmaakbedrijven die kantoor schoonmaak aanbieden hebben vaak veel ervaring. Ze maken regelmatig schoon bij andere bedrijven en dit betekent dat ieder kantoor schoongemaakt kan worden. Daarnaast hebben ze schoonmaak- middelen en apparatuur, waardoor ieder kantoor mooi schoon wordt. Met het schoonmaakbedrijf maak je een duidelijk schoonmaakplan voor het kantoor. Je kunt hierbij zelf bepalen welke ruimtes schoongemaakt moeten worden en welke niet. Op deze manier kan de kantoor schoonmaak goed uitgevoerd worden en dat is natuurlijk erg handig!

De kosten van kantoor schoonmaak

De kosten van kantoor schoonmaak laten uitvoeren door een schoonmaakbedrijf liggen behoorlijk laag. Het is wel afhankelijk van de grootte van jouw kantoor en wat je precies wilt laten schoonmaken. Daarnaast is het van belang om te kijken hoe vaak je het bedrijf inschakelt, dit kun je het beste iedere week doen. Toch is het beter om het te zien als een investering en dit komt doordat je er juist geld mee kunt verdienen. De productiviteit van jouw werknemers gaat omhoog en het bedrijfspand wordt een professioneel visitekaartje. Vraag een offerte aan bij verschillende Amsterdam schoonmaak bedrijven, zodat je een overzicht krijgt van alle kosten.

Reacties zijn gesloten